Våra tjänster

Allt från lagning till nya kläder

Våra skräddare har lång erfarenhet och stor kunskap om material, tekniker och är stolta över de hantverk de sysslar med. Detta innebär i sin tur att du som kund kan vara säker på att du får en tjänst och ett resultat du är nöjd med. Utöver att laga och ändra dina kläder kan vi också sy nya kläder till dig – oavsett om det handlar om en brudklänning, en ståtlig aftonklänning, olika balklänningar, festklänningar eller en stilig kostym.

Allt från lagning
till nya kläder

Våra skräddare har lång erfarenhet och stor kunskap om material, tekniker och är stolta över de hantverk de sysslar med. Detta innebär i sin tur att du som kund kan vara säker på att du får en tjänst och ett resultat du är nöjd med. Utöver att laga och ändra dina kläder eller sy upp gardiner kan vi också sy nya kläder till dig – oavsett om det handlar om en  balklänningar, festklänningar eller en stilig kostym. Vi är även öppna för andra textila projekt/uppdrag.

Snabb service

Snabb service av ändringar samt reparationer av alla möjliga kläder och textiler.

Prisvärda tjänster

Vi är ett prisvärd skrädderi med stor yrkesskicklighet. Det behöver inte alltid vara dyr för att det ska vara kvalitet. Testa oss gärna!

Hämtning och leverans

Vi erbjuder all våra kunder i Kista hämtnings och leverans!
Obs! Endast i Kista.

Trevlig personal

Det är alltid trevligt hos oss på Kista SY, det är en del av vår arbetsmiljö att ha roligt på jobbet.

Hållbart

Hållbart både ekologisk och socialt.

Klädreparationer

Har dragkedjan gått sönder, en söm spruckit under ärmen eller har du fått ett stort hål i grenen på favoritjeansen? Vi reparerar dina kläder så att du kan älska dem längre!

Restyling av kläder
Har du kläder som inte passar? Vi syr in för stora kläder och kilar för småa. Välkommen in på provning, våra professionella sömmerskor hjälper till med passformsjusteringar i allt från brudklänningar till herrkostymer.

Inga begränsningar

Hos oss finns inga begränsningar, vi syr allt till bröllop, fest och vardag. Hos Kista SY står Du och Dina önskemål i fokus.

Gardiner

Gardiner skräddarsydda enligt dina fönsters mått. Besök oss i vår ateljé och måttbeställ med egna mått och bekanta dig med personal stora kunnade.

Arbetskläder

 Vi utför även lagning och reparation av arbetskläder. Kontakta oss för offert.

Remake

Vill du göra om ett gammalt plagg och förvandlade till något nytt? vi fixar det! Titta gärna på Global remakes webbutik, där hittar du plagg som fått nytt liv.

KISTA SY
en del av Global House
www.globalhouse.se

KISTAS NYTTIGASTE FÖRETAG

FÅ JOBBET GJORT
– SOCIALT ANSVAR PÅ KÖPET

© 2022 Global House AB

KONTAKTA OSS

Adress:
Kronborgsgränd 23, 2tr
16446 Kista

Tel: 0700-23 73 23
Epost: info@kistasy.se

FÖLJ OSS