Om oss

Välkommen till Kista SY

Vi erbjuder en hållbar modell för tillverkning, reparation och remake av textila produkter samtidigt som vi har sociala värderingar i fokus. Alla som jobbar hos oss har en lång bakgrund i textilindustrin med lång erfarenhet av olika områden inom sömnad och textilproduktion.

Kista SY en del av Global House

Kista Sy är en del av Global House som är ett arbetsintegrerat socialt företag. Det innebär att vi hjälper till att integrera människor som står långt från arbetsmarknaden, till exempel människor med behov av språkträning och integration eller människor som är på väg tillbaka från sjukskrivning. Vi utgår alltid ifrån medarbetarnas förmåga. Kvalitet snarare än kvantitet är vårt främsta konkurrensverktyg. 

Vår ateljé finns i Kista och vi erbjuder sömnadstjänster till både anställda och företag i Kista området. Vi kan både hämta och leverera på din arbetsplats.

Vi tar säljer även vår egendesignade textila produkter tillverkade av återvunnet eller överblivet material, vi kallar denna verksamhet för Global Remake. Vi tar även beställningar, t ex kan vi göra om en jacka som du tänkte slänga  till en fin hundkappa eller annan valfri plagg. Hör av dig så berättar vi mer. Eller besök oss i Kista.
För mer information om våra remake produkter, titta gärna in på vår webbbutik info: www.globalremake.se

KISTA SY
en del av Global House
www.globalhouse.se

KISTAS NYTTIGASTE FÖRETAG

FÅ JOBBET GJORT
– SOCIALT ANSVAR PÅ KÖPET

© 2022 Global House AB

KONTAKTA OSS

Adress:
Kronborgsgränd 23, 2tr
16446 Kista

Tel: 070-023 73 23
Epost: info@kistasy.se

FÖLJ OSS